Nūhou ʻOihana

  • Ma muli o ke kaumaha o ke kaula SWA a paʻakikī loa ke pelu, ʻike mau ʻia ia i loko o nā ʻōnaehana lalo, nā ʻupena mana a me ke kaula uila.

    2022-07-09

  • ʻO ka Explosion-proof cable gland i kapa ʻia ʻo atex cable gland a i ʻole exd cable gland, hoʻohana nui ʻia i nā wahi pōʻino me ka hana flameproof. Pono e ʻike i kekahi ʻike kumu e pili ana i ka Explosion-proof Cable Gland ma mua o ke koho ʻana. Hāʻawi ʻo Jixiang iā ATEX Explosion-proof Cable Gland me ka hoʻokomo wikiwiki ʻana, palekana, a kūpono hoʻi no ka hoʻopaʻa ʻana a me ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻano like ʻole o ke kaula kila.

    2022-07-02

  • Ke hoʻopaʻa ʻia nā wili wili i kahi kaula i kahi ʻāpana, i kekahi manawa, e loaʻa nā pilikia hoʻohālikelike. Hāʻawi ʻo Jixiang i ka mea hoʻemi kiʻekiʻe kiʻekiʻe a hana ʻia ka adapter me ke keleawe Nickle plated a i ʻole ke kila kila.

    2022-06-10

  • Ma lalo o ke kaomi pālua o ka hoʻololi a me ka nele o ka ikehu, ke ulu wikiwiki nei ka noi honua no ka makani a me ka ikehu o ka lā. ʻO Jixiang e hoʻokō i nā pono o ka makani a me nā mea hana ikehu lā ma o ka hoʻolako ʻana i nā ʻano ʻano ʻano ʻano like ʻole ʻo Nylon Cable Glands. ʻAʻole wale ʻo Nylon Cable Glands, Jixiang hāʻawi aku i nā wili wili metala i kūpono no ka hoʻohana ʻana i waho, e like me ka nickel plated brass and stainless steel cable glands e hoʻokō i kāu koi.

    2022-06-07

  • I loko o nā ʻoihana he nui, ke hoʻāʻo ʻoe e hoʻokomo i kekahi mau kaula i loko o ka pā hoʻokahi, akā ʻaʻohe wahi kūpono no ia - ma ke ʻano maoli, pono kēlā me kēia kaula i kahi kelepona. ʻOiaʻiʻo, aia kahi ala ʻoi aku ka naʻauao o ka sila ʻana i nā uea lehulehu ma mua o ka hoʻohana ʻana i ke kīwī uwea no kēlā me kēia uea, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka Multiple Hole Cable Gland no ka hāʻawi ʻana i ka hāmeʻa komo ʻana.

    2022-05-14

  • Ke koho ʻoe i kahi paʻa pale nui, e laʻa, Junction a i ʻole nā ​​pahu pahu, manaʻo ʻoe hiki iā ʻoe ke hana i hoʻokahi manawa a no nā mea āpau. , ma lalo o kēlā kūlana kiʻekiʻe o ka palekana? ʻO ka manawa kēia e hoʻolohe ai i ka pilikia o ka wai condensation.

    2022-05-06

 12345...8 
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept